10 Haziran 2015 Çarşamba

PTE Academic Ücretsiz Çalışma Kaynakları

01:02

PAYLAŞIN

PTE Academic Ücretsiz Çalışma Kaynakları

PTE Academic sınavına girmeye karar verdiniz ve kaydınız yaptırdınız. Sıra geldi, PTE Academic sınavına hazırlığına. Bu noktada eğer kendinizi tanıyor ve evde tek başıma verimli çalışamam diyorsanız, o zaman vakit kaybetmeden PTE Academic kurslarını araştırmaya başlayın. Sizler için PTE Academic kurslarına dair listeyi 2014 yılında hazırlamıştım. İşe o listeye bakarak başlayabilirsiniz.

Ben tek başıma çalışırım ve kurslara para vermek istemiyorum diyorsanız, şanslınız çünkü PTE Academic ücretsiz çalışma kaynakları da mevcut. Bu kaynaklara göz atmak gerekirse; (listelenenlerin üstüne tıklayarak ilgili sayfaya gidebilirsiniz.)

  1. Ücretsiz PTE Academic Alıştırma Testleri
  2. Ücretsiz PTE Academic Sınav İpuçları Kitapçığı
  3. Ücretsiz PTE Academic Sınav Öğreticisi
  4. Ücretsiz PTE Academic Çalışma Videoları
Ücretsiz PTE Academic Sınav Öğreticisi, 20 soru türünün her biri hakkında detaylı bilgi bulabileceğiniz yararlı bir kaynaktır.

PTE Academic Ücretsiz Alıştırma Testleri için bir form doldurmanız gerekecektir. Formu doldurup hesabı oluşturduktan sonra ancak sorulara erişebilirsiniz. Sorular yararlı olup, göz atmanızı tavsiye ederim. Bu sayede sınava ısınır ve sorulara göz aşınalığınız olur. PTE Academic Ücretsiz Çalışma Kaynakları yetmedi daha fazla soru çözmek istiyorum derseniz, 59 dolara bir test satın alabilirsiniz. Bu sayede sınavdan kaç alabileceğinizi ve eksik yönlerinizi tespit etmiş olursunuz.

PTE Academic Sınav Tarihlerini kontrol etmeyi de unutmayın!

2 yorum:

  1. Your services are too good but i am looking for Pearson PTE Pakistan.
    Have you any service about Pearson PTE Pakistan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://omerayd33.wixsite.com/pteakademi you can check this link

      Sil